handelsbetingelser

Let at handle og levering til døren

Handelsbetingelser hos webgrisen.dk – 5 trin, sådan handler du hos WebGrisen

5 trin, sådan handler du hos WebGrisen

1: Vælg de varer du ønsker gris, kalv, kylling, frisk fisk og/eller specialprodukter: pølser og frankfurter mv, og læg dem i indkøbkurven.

(Vi tilbyder gratis fragt ved køb over 1000 kr. Ved køb > 400 kr, betales kun 49 kr. Ved køb < 400 kr pålægges fragtbeløbet 100 + 30 kr i genanvendelig kølekasse). 

2. Klik på bestilling og gå til kassen. 

3. Indtast dine forsendelses informationer.

4. Vælg forsendelses-/betalingsmåde og godkend handelsbetingelser samt persondatapolitik.

5. Tjek gerne at alle oplysninger er korrekte og godkend købet ved at indtaste dine betalingsoplysninger.

Har du spørgsmål : Ring 81444024, (åben 8-18) eller mail: webgrisen@webgrisen.dk

HANDELSBETINGELSER

Vilkår & betingelser for handel hos WebGrisen

Generelle oplysninger:
WebGrisen
Trafikcenter Sæby Syd 2a
9300 Sæby
CVR nr.: 27570240
Telefon: 81444024
E-mail: webgrisen@webgrisen.dk

Betaling:

WebGrisen modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. 

Vi tager ikke kortgebyrer. 

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. 

Læs mere her: www.viabill.com/kredit   

Levering

Alle bestillinger foretaget frem til og med onsdag, afsendes til levering fredag samme uge. Bestillinger foretaget mellem torsdag og mandag leveres først kommende onsdag. Kølekassen vil stå på stedet du har angivet ved leveringen, i tidsrummet mellem kl. 07-17.

Vi sender pakker til hele Danmark*. Fragten er gratis for køb over 1000 kr. Ved køb for ml 500-1000 kr pålægges en fragtpris på 49 kr. ved køb under 500 kroner bliver du faktureret for den fulde leveringsomkostning 100 kr + 30 kr for genanvendelig frysekassen.
Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.
Dine varer leveres med egen kølebil eller sendes med Xpressen – Hverdagslivets kurér ApS (Danmark).​

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår.
Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer. 

* Kun brofaste øer.

Fortrolighed og Persondatapolitik hos WebGrisen

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos WebGrisen.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler:

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop. Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

WebGrisen indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

 • Besøger vores hjemmeside
 • Gennemfører et køb af vores produkter
 • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
 • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige:

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på https://www.webgrisen.dk er WebGrisen, Trafikcenter Sæby Syd 2a, cvr nr. 27570240

Behandlingsgrundlag og formål:

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Ved gennemførelse af betalinger, vil den information der er nødvendig for at gennemføre betalingen blive videregivet til Nets, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Du giver under registreringsprocessen ved afkrydsning til vores nyhedsbrev eller på vores hjemmeside samtykke til, at bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet.

Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside. Dine oplysninger, med undtagelse af din e-mailadresse, vil blive slettet 5 år efter at du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand.

Vi har vores hjemmeside hos i Woocommerce og betalingssystem gennem Nets, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret fortrolig i vores datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er data behandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til data behandlere.

Dine rettigheder:

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af.

Du har ret til at anmode os om følgende:

 • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
 • At få slettet persondata​
 • Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.
 • Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse webgrisen@webgrisen.dk​

Fortrydelsesret

Såfremt du finder et kritikområde ønsker vi at du kontakt os hurtigst muligt telefon.: 81444024 eller mail: WebGrisen@webgrisen.dk

Eftersom WebGrisen udelukkende leverer kødvarer, henvises der til fødevarestyrrelsens generelle regler om “Varer undtaget fortrydelsesretten” som er nævnt herunder:

 • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejne-mæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
 • Aftaler indgået på offentlig auktion.
 • Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Alle forbedringsforslag tages imod med stor glæde. 

Reklamationsret

En reklamation skal ske på korrekt vis dvs. telefonisk eller mail, reklamationer modtages ikke via. SMS, Facebook og andre sociale medier.

Ved køb af kød hos webgrisen.dk skal vakuum brydes kort tid efter modtagelse og varen skal enten spises eller indfryses, datoen på vores påsatte labels er til enhver tid gældende.

Vi skal have din reklamation senest 1 dage efter modtagelse af varen og meget gerne før.

Det er vigtigt du retter henvendelse til os, i det øjeblik du opdager fejl eller mangler ved din bestilling og her vil vi i de fleste tilfælde bede om fotodokumentation.

Er der fejl på varen, må du under ingen omstædigheder smide kødet ud før du har fået et tilsagn fra os, vi skal have mulighed for at undersøge kødet såfremt vi ønsker det.

Vi yder ingen form for garanti på produkter du har haft liggende i din fryser i flere måneder, det er dit ansvar at kontrollere kvaliteten ved modtagelse.

Uanset hvad hører vi gerne fra dig, også ved den mindste tvivl om kvaliteten og alle reklamationer behandles med største respekt, hvis uheldet skulle være ude.

Følger du ikke disse retningslinjer, kan vi ikke hjælpe i tilfælde af reklamation.

Returpakker sendes direkte til adressen: Trafikcenter Sæby syd 2a, 9300 Sæby.  

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet, husk også at informere om  returnering af varen inden pakken stilles.

Klageadgang

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

WebGrisen
Trafikcenter Sæby Syd 2a
9300 Sæby

Du kan også maile din henvendelse til os: webgrisen@webgrisen.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsninger, Nævnens Hus
Toldboden 2, 
8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr  

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 11.06.2020 i samarbejde med E-mærket.