✓ Køb for DKK 1.000,00 mere og få gratis fragt

Glad griseskank med bagt selleri, drueagurk og timian

Du skal bruge:

 

  • 2000 g Glad griseskank fra WebGrisen
  • 750 g   Selleri
  • 75 g     Drueagurk
  • 50 g     Skalotteløg
  • 5 g       Timian
  • 25 g     Havgus ost

Sådan gør du:

Griseskank og selleri
Rids sværen på griseskankene.

Gnid griseskankene ind i salt.

Kom griseskankene i en bradepande.

Sæt griseskankene i ovnen ved 175 grader.

Skræl sellerien og skær den ud i grove både.

Kom selleribådene i bradepanden med griseskanke efter 60 minutter.

Steg griseskankene og selleribådene yderlig 90 minutter.

Lad griseskankene trække i minimum 15 minutter inden de skæres ud.

Ved servering
Skær drueagurkerne i tern.

Pil skalotteløgene og snit dem fint.

Hak timianen groft.

Vend de bagte selleribåde sammenmed drueagurker, skalotteløg og timian.

Riv osten udover selleribådene lige inden servering.

Server evt. en grov kartoffelmos til.
 

Porchetta fra himlen! Det store hit i 2019.

Du skal bruge:

  • 1 røgegrill (eller alm grill)
  • 1 økologisk slag med skind
  • 1 helt hvidløg
  • 1 stort bundt persille
  • Salt
  • Peber
  • En bomuldsnor

Sådan gør du:

  1. Tag et økologisk slag med skind fra Webgrisen.
  2. Gnid inderside af kødet godt med salt og peber.
  3. Et helt hvidløg og et stort bundt persille hakkes groft.
  4. Fordel de hakkede urter jævn i midten.
  5. Rul kødet sammen til en “pølse”.
  6. Bind det samme med en bomuldsnor.
  7. Gnid ydersiden godt med salt.
  8. Ryg den i mindst 2 timer ved 70°C. (hvis muligt)
  9. Grill Porchettaen i 4 timer ved 135°C.
  10. Slut af med 1 1/2 time ved 230°C for at opnå den lækre sprøde svær!

Lad den hvile i 30 minutter inden den skæres ud og serveres.  Fantastisk som “burger” eller sandwich.  Passer også godt med hvide kartofler og pebersovs.


Økologisk grisemørbrad royal i champignonsauce

Du skal bruge:

  • 1 kg kartofler
  • 1 stk øko grisemørbrad (Royal) finpudset
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. smør
  • 400 g friske hvide champignoner
  • 1 dl. grøntsagsbouillon
  • 1 dl. piskefløde
  • 1 dl. cremefraiche (18%)
  • 1 bundt persille
  • Madkulør
  • Salt
  • Peber

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skrub kartoflerne og kog dem i letsaltet vand.
  3. Økologisk mørbrad royal (fra WebGrisen) krydres med salt og peber.
  4. Steg den, på alle sider, på en pande i olie og smør.
  5. Læg den i en bradepande eller ovnfast fad, så i ovnen i ca. 10 minutter. Vigtigt! Brug kødtermometer – skal have en kernetemperatur på 82°C
  6. Gør champignonerne i stand og skær den i kvarte.
  7. Steg på panden, hvor mørbraden er brunet og lad dem blive gyldne.
  8. Hæld bouillon over og lad den koge lidt ind.
  9. Hæld fløde og cremefraiche over, til det cremer omkring svampene.
  10. Giv saucen lidt kulør og smag den til med salt og peber.
  11. Skyl, tør og nip persillen.
  12. Anret mørbraden med champignonsauce, persille og kartofler.
✿ 100 % antibiotikafri produktion

Fra naturens skattekammer


Vi vælger at levere ungt kød, det smager bedst. Måske Danmarks bedste økogris og helt sikkert den gladeste.

WebGris til den kvalitetsbeviste forbruger.
100% antibiotikafri produktion
100 % økologisk.
100 % fri for MRSA.
100 % fri for stresshormoner i kødet.

Skriv op til nyhedsbrev


Du modtager ét nyhedsbrev pr. Måned. Dette kan indeholde gode tilbud, rabatkoder, ny information, datoer for udbringning af fersk kød, nye produkter, video, indbydelser til so-safari, mm.

Det siger kunderne

Malene Schjoldan Møller
Malene Schjoldan Møller
2020-09-02
Bekræftet anmeldelse
Jeg kan varmt anbefale Webgrisen, god service, unikke produkter og engagerede ejere. Vi har tilberedt og spist mange af deres produkter, og de har en fantastisk smag og kvalitet. Deres oksefars som bøf i en hjemmelavet burger smager himmelsk og deres ribeye, den er virkelig mør - den bedste bøf jeg er lykkedes med at tilberede.
Mikael
Mikael
2020-09-01
Bekræftet anmeldelse
Jeg har flere gange fået leveret kød fra Webgrisen og er ovenud tilfreds. Som penicillin-allergiker er det fantastisk, at der slet ikke bruges antibiotika til grisene (der kan være antibiotika-rester i økologisk kød), dyrevelfærden er i top og smagen fantastisk. Leveringen går supernemt og effektivt. Gør som mange: spis mindre oksekød og brug lidt flere penge på kød som er superkvalitet. Kan varmt anbefales.
Anette Brammer
Anette Brammer
2020-08-31
Bekræftet anmeldelse
Virkelig fine varer og dejligt, at man kan spørge om råd.
Henrik
Henrik
2020-08-28
Bekræftet anmeldelse
Reklamerer på facebook sider med at man kan få rabat på varerne, hvis man skriver en positiv anmeldelse på facebook. Så hvis de pludselig har mange positive, så er det nok fordi folk skriver positive anmeldelser for at få rabat.
Nina Johanne Dam Pedersen
Nina Johanne Dam Pedersen
2020-07-12
Bekræftet anmeldelse
Glad og godt tilfreds. Blandt det bedste kød jeg længe har fået. Kan kun anbefale WebGrisen.

Du finder os på

Webgrisen.dk
Trafikcenter Sæby Syd 2a
9300 Sæby
Denmark
CVR 27570240

Kontakt os på

Telefon: 8144 4024
webgrisen@webgrisen.dk