Glad Griseskank

Lækker griseskank også kendt som Eisbein

Glad griseskank med bagt selleri, drueagurk og timian

Du skal bruge

  • 2000 g Glad griseskank fra WebGrisen
  • 750 g   Selleri
  • 75 g     Drueagurk
  • 50 g     Skalotteløg
  • 5 g       Timian
  • 25 g     Havgus ost

Sådan gør du:

Griseskank og selleri

  1. Rids sværen på griseskankene.
  2. Gnid griseskankene ind i salt.
  3. Kom griseskankene i en bradepande.
  4. Sæt griseskankene i ovnen ved 175 grader.
  5. Skræl sellerien og skær den ud i grove både.
  6. Kom selleribådene i bradepanden med griseskanke efter 60 minutter.
  7. Steg griseskankene og selleribådene yderlig 90 minutter.
  8. Lad griseskankene trække i minimum 15 minutter inden de skæres ud.

Ved servering

Skær drueagurkerne i tern.

Pil skalotteløgene og snit dem fint.

Hak timianen groft.

Vend de bagte selleribåde sammenmed drueagurker, skalotteløg og timian.

Riv osten udover selleribådene lige inden servering.

Server evt. en grov kartoffelmos til.

Glad Griseskank fra WebGrisen.
Griseskank er også kendt som “Eisbein”

Se flere opskrifter