✓ Køb for DKK 1.000,00 mere og få gratis fragt
Det enkle valg, så tit du ønsker…

Smag og kvalitet hænger sammen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi prioriterer dyrevelfærd, trivsel og økologi højest, da vi mener dyrene SKAL have det godt mens de er her! Vi vil vise at det godt kan hænge sammen og vi håber at inspirere andre landmænd og koner til at gå samme vej. Den naturlige vej til den ekstra gode smag 🙂

Prima økologisk grisekød

Smagen af kødet afhænger af flere parametre og vi gør os meget umage hele vejen.

 • Grisene fødes ude af rolige søer, af racen Yorkshire der er valgt for sine gode moderegenskaber.
 • Fredfyldt tilværelse hele livet igennem
 • Naturligt fravænning efter 8 uger, flyttes få 100 meter fra fødestedet, til et roligt liv med søskende og nabogrisene fra farefolden.
 • Alt grovfoder er produceret på egen økologiske arealer ved gården, Knudseje. Resten er 100 % økologisk og statskontrolleret.
 • Grisenes trivsel bliver løbende kontrolleret og anbefalet af Dyrenes Beskyttelse.
 • Racen Top-Duroc, kendt for lavt fedtindhold, kombineret med racen Yorkshire, giver en særlig god kødkvalitet.
 • Tid for slagtningen er valgt for at få den bedste kød og smagsoplevelse. Mellem 22 og 24 uger har grisen den bedste smag.
 • Transporttid i kendt grisevogn til lokal slagter på max. 30 min.
 • Under transporten prioriterer vi fortsat nul stress, også her går de sammen med andre grise de kender.
 • Slagteren holder grisene adskilt fra andre grise, og sikrer dermed bedst mulig ro.
 • Alt er dyrlægekontrolleret.

Kødet modnes 72 timer, derfor kun prima kød ankommer til dig som køber

Derfor er WebGrisen – Danmarks gladeste gris!​

Smagen af kødet afhænger af flere parametre og vi gør os meget umage hele vejen.


EN HILSEN FRA OLE

ØKOLOGISK LANDMAND GENNEM MANGE ÅR

Hele livet har jeg beskæftiget mig med dyr og deres trivsel. Jeg havde får, høns, kaniner, mm. hos min bedstefar inden jeg var 10 år og passede dem efter skoletid. Efter endt uddannelse rejste jeg til Montana, Australien og Rusland mv. Det satte nogle tanker i gang. Landbruget skal effektiviseres og optimeres hele tiden, men at lade det gå ud over dyrevelfærden… DET bryder jeg mig IKKE om!

Hver dag vil jeg se at mine dyr har det godt. De skal leve frit, have god plads og adgang til foder, som jeg også selv kan stå inde for. Valget var da ikke svært, skulle jeg drive min egen virksomhed skulle det være på dyrenes præmisser. Ved det økologisk drevne landbrug er grisene ude i den friske luft hver dag. Dette er ikke kun et såkaldt “frilandsprojekt”, hvor grisen kun i en periode af deres liv har adgang til den friske luft. Her kan grisene gå ud som de vil. Pladsen er der til at grisene kan holde sig aktive, sunde og raske. Samtidig får de foder som er naturlig for dem, hvoraf vi arbejder på at dyrke en stadig større mængde af dette selv på gården.

Når der kommer kommentarer fra besøgende bliver jeg da også stolt! Alle kan se at grisene trives, er stærke, sunde og raske. Tit bliver jeg spurgt “Er det økologien der kan smages”? Det hjælper det hele, men den stærke genetik, det gode foder, en sund og rolig tilværelse, uden stress fra fødsel og frem til den lokale slagter.

Det er nok kombinationen, dermed den generelle trivsel og velfærd der kan smages.

Kort og godt er visionen at producere grisens svar på kobekød.


Hvad er det særlige ved WebGrisen?

WebGrisen har tilnavnet ”Danmarks gladeste gris”. Dette er ikke bare noget vi siger, vi beviser det. Året rundt går grisene ude på marken, under træer, i krat og buske eller køler sig i vandet eller mudderpølen.

Vi tager løbende billeder fra grisenes hverdag, men ikke nok med det, vores tekniker arbejder på at sætte Webkameraer op. På den måde kan interesserede altid gå ind på WebGrisens hjemmeside og følge med i hvilke aktiviteter der sker lige nu! 

Du kan på facebook finde de nyeste billeder og videoer: 

Vi gør det klart for alle, at WebGrisen virkelig er ”Danmarks gladeste gris”.


Fakta – Sund og nærende !

WebGrisen er din garanti for mørhed, kødet har modnet i 72 timer! Trafiklys og indkøbsturen? Vi leverer og du får mere tid til at nyde den gode mad!

Forkæl dig selv og dine smagsløg! Det gode liv giver god smag! WebGrisens slagter gør sig umage og det kan ses på de flotte udskæringer! WebGrisens metoder giver smag, saft, kraft og tekstur til allerede superlækkert kød!

Danmarks gladeste gris!
Suveræn økologisk kvalitetskød!
​Ingen tegn på stress!
Ingen medicinrester i kødet!
Prima økologisk foder!
Velfærd kan smages!
Modnet 72 timer !
Leveret til din dør!

Hvordan foregår slagtningen?

Vi vil med glæde skabe åbenhed også om slagtningen. Efter råd og vejledning fra den lokale slagter, Sæby gårdslagteri kun få km væk, har vi valg en enkle og rolige behandlingsmåde at håndtere vores grise på. I praksis fungere det således af et mindre antal grise, som kender hinanden transporteres i den velkendt grisevogn til slagteren. Det som virkelig giver smag til kødet er netop at grisen er rolig og afslappet. For at fremhæve smagen yderligere leverer vi kun velhængt kød. Dette gøres ved at lade kødet modne op til 72 timer. Dette er et gammelt kendt tricks, som vi er kendt for at benytte.

Os bekendt er der ikke andre landmænd som leverer denne type kvalitetskød direkte til din dør. Samtidigt har vi et ønske om hele tiden at kunne forbedre kvaliteten og kunne levere et endnu bedre produkt til dig. Har du tanker og ønsker er vi derfor meget interesseret i at høre dine forslag.


Vores videoer fra gården

✿ 100 % antibiotikafri produktion

Fra naturens skattekammer


Vi vælger at levere ungt kød, det smager bedst. Måske Danmarks bedste økogris og helt sikkert den gladeste.

WebGris til den kvalitetsbeviste forbruger.
100% antibiotikafri produktion
100 % økologisk.
100 % fri for MRSA.
100 % fri for stresshormoner i kødet.

Skriv op til nyhedsbrev


Du modtager ét nyhedsbrev pr. Måned. Dette kan indeholde gode tilbud, rabatkoder, ny information, datoer for udbringning af fersk kød, nye produkter, video, indbydelser til so-safari, mm.

Det mener kunderne

Jørgen Mølgaard
Jørgen Mølgaard
2021-02-19
Ja - så kom der endnu en kasse fantastisk økologisk svinekød Genbestilling det siger vel alt om top kvalitet
Ulla
Ulla
2021-02-15
Det kan slet ikke sammenlignes med ØKO kød fra supermarkedet! Smager så fremragende! Og den meget fine personlige respons fra webgrisen er langt ud over det forventelige. Kan kun anbefale at prøve det!
Carsten Sepstrup
Carsten Sepstrup
2021-01-22
Super service, samt kvalitet. Effektiv levering 👍 Kan klart anbefales!
Jan Rosenkrantz
Jan Rosenkrantz
2021-01-04
Til den kvalitetsbevidste, der vil vide at dyrene har haft det godt :-) Kødet er af en særlig høj kvalitet! Ja, prisen er høj og det er mange penge, men er det dyrt... Det er jeg ikke sikker på. Det smager i hvert fald fantastisk.
Karen
Karen
2021-01-01
Virkelig lækkert øko kød ! Ekstremt frisk og velsmagende.
Charlotte Rømming
Charlotte Rømming
2020-10-01
Uroligt lækkert kød, hvor man virkelig smager forskellen på det man finder i supermarkedet. Ingen tvivl om at kødet kommer fra glade dyr. God service og levering.
Malene Schjoldan Møller
Malene Schjoldan Møller
2020-09-02
Jeg kan varmt anbefale Webgrisen, god service, unikke produkter og engagerede ejere. Vi har tilberedt og spist mange af deres produkter, og de har en fantastisk smag og kvalitet. Deres oksefars som bøf i en hjemmelavet burger smager himmelsk og deres ribeye, den er virkelig mør - den bedste bøf jeg er lykkedes med at tilberede.
Mikael
Mikael
2020-09-01
Jeg har flere gange fået leveret kød fra Webgrisen og er ovenud tilfreds. Som penicillin-allergiker er det fantastisk, at der slet ikke bruges antibiotika til grisene (der kan være antibiotika-rester i økologisk kød), dyrevelfærden er i top og smagen fantastisk. Leveringen går supernemt og effektivt. Gør som mange: spis mindre oksekød og brug lidt flere penge på kød som er superkvalitet. Kan meget varmt anbefales.
Anette Brammer
Anette Brammer
2020-08-31
Virkelig fine varer og dejligt, at man kan spørge om råd.

Du finder os på

Webgrisen.dk
Trafikcenter Sæby Syd 2a
9300 Sæby
Denmark
CVR 27570240

Kontakt os på

Telefon: 8144 4024
webgrisen@webgrisen.dk