Frankfurter med chili

kr. 59,00

Vægt: 390-410 gram med 5 stk. i hver pakke

Ikke på lager

Beskrivelse

Frankfurter med chili

Frankfurter m/chili er lavet af egne økologiske grise og krydret med chili. Den har en god smag af chili, men mennesker der ikke er for alt for stærke ting vil kunne nyde denne frankfurter.

Frankfurter med chili er lækker på grill og pande

Vores frankfurtere er lækre på grill og pande og er en selvfølgelighed ved enhver grillfest. Når vi trækker indenfor efterår og vinter er den også fantastisk på panden. Denne frankfurter er en af flere varianter af frankfurtere fra WebGrisen.

Vi har prøvet vores frankfurter med både kold og varm kartoffelsalat, vi har haft en gang pasta i gryden til frankfurteren, men også nydt den som en forret foran grillen. Hver gang med fantastisk resultat.

Sådan har vi pakket produktet Frankfurter med chili:

Vægt: 390-410 gram med 5 stk. i hver pakke

Flere muligheder på webgrisen.dk

Vi har mange muligheder inden for økologisk grisekød, både store (stege) små (f.eks. koteletter) udskæringer – se dem her

Opskrifter

På WebGrisen arbejder vi løbende med at lave opskrifter til vores produkter – Se vores opskriftsarkiv her

Laktose og glutenfri

Alle vores frankfurtere er selvfølgelig glutenfri og laktosefri, se flere produkter der er glutenfri her og laktosefri her

Specielle ønsker

Ønsker du en anden mængde eller har et andet ønske, send os gerne en mail webgrisen@webgrisen.dk eller ring 81444024, vi står klar til at hjælpe (mandag, tirsdag og torsdag 8-16 og onsdag og fredag 8-18)

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Frankfurter med chili”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *