Frankfurter med ost og Mexico

kr. 59,00

Vægt: 390-410 gram med 5 stk. i hver pakke

Ikke på lager

Beskrivelse

Økologisk frankfurter med ost og Mexico

frankfurter med ost og Mexico er lavet af egne økologiske grise og krydret med mexicansk krydderi og selvfølgelig ost. Den har en god smag, og mennesker der ikke er for alt for stærke ting vil nyde denne frankfurter foran grillen eller indendørs efter en tur på grillpanden.

Frankfurter med ost og Mexico er lækker på grill og pande

Vores frankfurtere er lækre på grill og pande og er en selvfølgelighed ved enhver grillfest. Når vi trækker indenfor efterår og vinter er den også fantastisk på panden. Denne frankfurter er en af flere varianter af frankfurtere fra WebGrisen.

Vi har prøvet vores frankfurter med både kold og varm kartoffelsalat, vi har haft en gang pasta i gryden til frankfurteren, men også nydt den som en forret foran grillen. Hver gang med fantastisk resultat.  Vi har selvfølgelig lavet alle vores frankfurtere i en “kæmpe hotdog udgave”, med sennep, ketchup, ristet og rå løg, syltede agurker og selvfølgelig remoulade. Denne variant har en lækker smag af klassisk frankfurter tilsat et strejf af ost og mexicansk krydderi. Virkelig en lækker kombination.

Sådan har vi pakket produktet:

Vægt: 390-410 gram med 5 stk. i hver pakke

Flere muligheder på webgrisen.dk

På WebGrisen.dk har vi flere slags økologiske frankfurtere og og grillmedister: Økologisk frankfurter med chili, Økologisk frankfurter, Økologisk frankfurter med ramsløg og persille, økologisk frankfurter med ukrudt (brændenælde) og Økologisk grillmedister

Opskrifter

På WebGrisen arbejder vi løbende med at lave opskrifter til vores produkter – Se vores opskriftsarkiv her

Laktose og glutenfri

Alle vores frankfurtere er selvfølgelig glutenfri og laktosefri, se flere produkter der er glutenfri her og laktosefri her

Specielle ønsker

Ønsker du en anden mængde eller har et andet ønske, send os gerne en mail webgrisen@webgrisen.dk eller ring 81444024, vi står klar til at hjælpe (mandag, tirsdag og torsdag 8-16 og onsdag og fredag 8-18)

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Frankfurter med ost og Mexico”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *