Beskrivelse
Økologisk flanksteak af kalv
Økologisk flanksteak af kalv fra vores økologiske kalve, en sikker vinder hver gang. Kødet er let at gøre saftigt og smager fantastisk om det er på grill eller pande.
Mange muligheder med Økologisk flanksteak af kalv
Kødet er lækkert på både grill, i ovn eller på stegepande. Start med at skabe stegeskorpe og giv den derefter ca. 20 minutter i ovnen, til en kernetemperatur på 58-60 grader er nået. Dermed får du lækkert og saftigt kød. Vi har prøvet flere varianter, bl.a. pande sovs, med hvide kartofler til.
Sådan har vi pakket produktet Økologisk flanksteak af kalv:
Vi har pakket produktet i 900-1000 grams poser
Flere muligheder på webgrisen.dk
Vi har mange andre udskæringer af økologisk kalvekød på vores hjemmeside. Se f.eks. vores forskellige økologiske steaks her
Opskrifter
På WebGrisen arbejder vi løbende med at lave opskrifter til vores produkter – Se vores opskriftsarkiv her
Vores kalvekød er
- Krogmodnet
- 100 % økologisk
- 100 % fri for stresshormoner
- 100 % produceret uden antibiotika
- Anbefalet af dyrenes beskyttelse
Alt er naturligvis 100 % økologisk og ikke nok med dette, vi er ikke bange for at fortælle – Velfærd kan smages!
Kontakt os gerne
Har du spørgsmål eller andre forespørgsler er du velkommen til at kontakte WebGrisen på mail webgrisen@webgrisen.dk eller på telefon 81 44 40 24 (mandag-tirsdag og torsdag 8-16, onsdag og fredag 8-18)
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.