Økologisk frankfurter

kr. 59,00

Klassisk krydret frankfurter fra Webgrisen

940 på lager

Beskrivelse

Økologisk frankfurter

Økologisk Frankfurter er lavet af egne økologiske grise. Den har en god kødsmag og er virkelig lækker på grill og pande. Ved at den ikke har andet end kød og klassiske frankfurter krydderi er den velegnet til flere formål.

Økologisk frankfurter lækker på grill og pande

Vores frankfurtere er lækre på grill og pande og er en selvfølgelighed ved enhver grillfest. Når vi trækker indenfor efterår og vinter er den også fantastisk på panden.

Vi har prøvet vores frankfurter med både kold kartoffelsalat på terrassen og varm kartoffelsalat, vi har haft en gang pasta i gryden, til frankfurteren, men også nydt den som en forret foran grillen. Hver gang med fantastisk resultat.

Denne frankfurter som kun består af kød har vi prøvet at skøre i små stykker og stegt sen sammen med tern skåret af økologisk bacon og bløde løg. Dertil har vi serveret kartoffelmos – Det er vores  fortolkning af brændende kærlighed.

Sådan har vi pakket produktet Økologisk frankfurter:

Vægt: 390-410 gram med 5 stk. i hver pakke

Flere muligheder på webgrisen.dk

Vi har mange muligheder inden for økologisk grisekød, både store (stege) små (f.eks. koteletter) udskæringer – se dem her

Opskrifter

På WebGrisen arbejder vi løbende med at lave opskrifter til vores produkter – Se vores opskriftsarkiv her

Laktose og glutenfri

Alle vores frankfurtere er selvfølgelig glutenfri og laktosefri, se flere produkter der er glutenfri her og laktosefri her

Specielle ønsker

Ønsker du en anden mængde eller har et andet ønske, send os gerne en mail webgrisen@webgrisen.dk eller ring 81444024, vi står klar til at hjælpe (mandag, tirsdag og torsdag 8-16 og onsdag og fredag 8-18)

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Økologisk frankfurter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...