Økologisk grillmedister

kr. 70,00

Økologisk grillmedister, vores egen favorit hos webgrisen

Ikke på lager

Beskrivelse

Økologisk grillmedister

Økologisk grillmedister er vores egen favorit. Virkelig god til grill, og på almindelig stegepande. Tilpas krydret, passer godt til syltede sager, et godt glas vin. Grillmedisteren har en dejlig struktur.

Økologisk grillmedister er lækker på grill og pande

Denne Grillmedister er en del af vores mange frankfurterpølser, der er fantastiske på grill og derfor en del af sommerens mange grillfester. Den er også fantastisk på pande.

Vi har prøvet vores grillmedister med både kold og varm kartoffelsalat, vi har haft en gang pasta i gryden til grillmedisteren, men også nydt den som en forret foran grillen. Hver gang med fantastisk resultat. Denne variant har en lækker smag af grillmedister.

Sådan har vi pakket Økologisk grillmedister:

Vægt: 480-520 gram

Flere muligheder på webgrisen.dk

På WebGrisen.dk har vi flere slags økologiske frankfurtere og og grillmedister: Økologisk frankfurter med chili, Økologisk frankfurter, Økologisk frankfurter med ramsløg og persille, økologisk frankfurter med ukrudt (brændenælde) og Økologisk frankfurter med Mexico og ost

Opskrifter

På WebGrisen arbejder vi løbende med at lave opskrifter til vores produkter – Se vores opskriftsarkiv her

Laktose og glutenfri

Alle vores frankfurtere er selvfølgelig glutenfri og laktosefri, se flere produkter der er glutenfri her og laktosefri her

Specielle ønsker

Ønsker du en anden mængde eller har et andet ønske, send os gerne en mail webgrisen@webgrisen.dk eller ring 81444024, vi står klar til at hjælpe (mandag, tirsdag og torsdag 8-16 og onsdag og fredag 8-18)

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Økologisk grillmedister”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...