Økologisk lever fra gris

DKK 40,00

Vi har pakket det i 400 -500 grams pakker

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Økologisk lever fra gris

Økologisk lever fra gris til stegt lever eller hjemmelavet leverpostej. Økologisk lever fra WebGrisen skiller sig positivt ud ifølge slagteren. Dette gør den blandt andet med sin flotte røde farve som viser en hurtigere gennemstrømning. Lever er sundt og næringsrig.

Mange muligheder med økologisk lever fra gris

Vi har selv bagt leverpostej af vores lever, alt økologisk selvfølgelig. Vi anvendte vores egen økologiske spæk. Vi har også stegt det på panden i flere varianter. F.eks. har vi en favorit version: Lever, chili og champignon på panden, det serverer vi med vilde ris, virkelig en lækker ret.

En variant er at vende de udskårne skiver i lidt rugmel og en anelse paprika. Dette giver god sprødhed på overfladen og kant i smager af paprika. Skulle der være noget til over kan det anbefales at prøves klassikeren – stegt lever på en skive rugbrød og godt med bløde løg på.

Lever er rigtigt godt på panden, men hos WebGrisen har vi også prøvet at have det på grill.

Sådan har vi pakket økologisk lever:

Vi har pakket det i 400-500 grams poser.

Flere muligheder på webgrisen.dk

Vi har mange muligheder inden for økologisk grisekød, både store (stege) små (f.eks. koteletter) udskæringer og indmad – se dem her

Opskrifter med økologisk lever af gris til stegt lever eller hjemmelavet leverpostej

Vi ligger løbende nye opskrifter op til inspiration. Økologisk lever af gris til stegt lever eller hjemmelavet leverpostej laver vi ofte selv. Vi er igang med at justere opskriften. Har du din helt egen opskrift som du gerne vil dele med os tager vi gerne imod gode ideer. Se vores opskriftsarkiv her

Gode råvarer

Enhver god kok starter med gode råvarer.

  • 100 % økologisk
  • 100 % fri for MRSA
  • 100 % produceret uden antibiotika
  • 100 % frie grise.

Specielle ønsker

Ønsker du en anden mængde eller har du et andet ønske, send os gerne en mail webgrisen@webgrisen.dk eller ring 81444024, vi står klar til at hjælpe (mandag, tirsdag og torsdag 8-16 og onsdag og fredag 8-18)

Yderligere information

Størrelse

1 pakke, 2 pakker

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Økologisk lever fra gris”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Du kunne også være interesseret i...