Økologisk medisterpølse

kr. 80,00kr. 240,00

Økologisk medisterpølse fra WebGrisen. Vægt: 480-520 gram

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Økologisk medisterpølse

Økologisk medisterpølse er lavet af rene udskærringer af svinekød og spæk fra grisen samt krydret med de klassiske krydderier som salt, peber og lidt løg.

Økologisk medisterpølse kan både tilberedes i ovn, koges eller laves som stegt medister på en varm pande

Vi har selvfølgelig haft den i gryden, kogt den og nydt den til hverdag og serveret til gæster.   Du kan også tilberede den på panden og med en brun sovs og hvide kartofler. En smagfuld frugt gelé som ribs-gelé er særlig god hertil. Prøv også med sprød frisk rødkålssalat, med alle julens gode krydderier som tilbehør.

Op til jul har vi selvfølgelig også julemedister som et valgmulighed. Julemedisteren er krydret med julens kendte krydderier, men sælges dog kun i november og december.  Netop til julefrokosten vil vi anbefale den økologiske medister med grønlangkål, en stærk sennep og rødbeder. Vil du smage den nordjyske variant af grønlangkål, anbefaler vi, at du prøver at tilsætte en god klat smør og en “sjat” fløde. Som drys er kanelsukker virkelig godt. Velbekomme =)

Medisterens stegetid afhænger af stegemåden.  Vi anbefaler at stege den ved lav temperaturer og lave en stegeprøve som test på at medisteren er gennemstegt.

Medisteren er også anbefalet af den travle kok, som ønsker hurtige og næsten hjemmelavede frikadeller på en travl hverdag!

Skulle et lille stykke være til overs er den lækker som pålæg i madpakken.

Sådan har vi pakket økologisk medisterpølse:

Vægt: 480-520 gram

Flere muligheder på webgrisen.dk

På WebGrisen.dk har vi flere slags økologiske frankfurtere og og grillmedister: Se det hele i vores delikatesseafdeling ved at klikke her

Opskrifter

På WebGrisen arbejder vi løbende med at lave opskrifter til vores produkter – Se vores opskriftsarkiv her

Specielle ønsker

Ønsker du en anden mængde eller har et andet ønske, send os gerne en mail webgrisen@webgrisen.dk eller ring 81444024, vi står klar til at hjælpe (mandag, tirsdag og torsdag 8-16 og onsdag og fredag 8-18).

Yderligere information

Størrelse

3 pakker, 1 pakke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Økologisk medisterpølse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...