Beskrivelse
Økologisk roastbeef
Økologisk roastbeef – Lækkert rødt kød og en absolut favorit både som varm ret men også manges ynglings pålæg
Mange muligheder med økologisk roastbeef
Der er rigtig mange muligheder for at anvende denne udskæring, den er fantastisk på grill, pande og sous vide. Vi laver den ofte med en god salat, bagekartoffel med hvidløgssmør, eller råstegte katofler med bearnaisesauce til. Begge ting er vindere. Den er også fantastisk som pålæg, både på en skive rugbrød eller som kødet i en sandwich.
Vores forslag til Sous vide
- Sæt temperatur til 55-57 grader
- Vakuumpak kødet og lad det ligge i badet i 7-8 timer.
- Derefter brunes roastbeefen på en varm stegepande eller grill, hvilket giver en lækker stegeskorpe
Sådan har vi pakket økologisk roastbeef:
1000-2000 gram i intervaller på 100 gram
Ønskes en anden størrelse er du velkommen til at kontakte os.
Flere muligheder på webgrisen.dk
Dette produkt er som skrevet anvendeligt til frokostbordet, vi har mange andre slags pålægsprodukter til frokostbordet, se dem alle her under vores delikatesseafdeling, hvor du også finder vores egen økologiske leverpostej. Vi får hele tiden nye produkter til denne afdeling.
Opskrifter
På WebGrisen arbejder vi løbende med at lave opskrifter til vores produkter – Se vores opskriftsarkiv her
Vores kalvekød er
- Krogmodnet
- 100 % økologisk
- 100 % fri for stresshormoner
- 100 % produceret uden antibiotika
- Anbefalet af dyrenes beskyttelse
Kontakt os gerne
Har du spørgsmål eller andre forespørgsler er du velkommen til at kontakte WebGrisen på mail webgrisen@webgrisen.dk eller på telefon 81 44 40 24 (mandag-tirsdag og torsdag 8-16, onsdag og fredag 8-18)
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.