Økologisk rullepølse

kr. 122,00kr. 187,00

Køb den størrelse du ønsker. vi har pakket og skåret vores rullepølse i størrelserne 250-600 gram i 50 grams intervaller

 

Beskrivelse

Økologisk rullepølse

Økologisk rullepølse kan nydes både til hverdag og til en en særlig dag sammen med familie og venner.

Denne rullepølse er lavet efter slagterens bedste opskrift med løg og krydret med peber. Der ud over har den en passende smagsgivende fedtkant uden at det er for meget og samtidig er pæn at se på. Vores rullepølser er lavet uden brug af nitritsalt, dette er et salt som bliver brugt i de konventionelle køkkener til at mindske bakteriers vækst og til at få en lyserød farve frem i kødet. Hos WebGrisen kan vi godt lige gode rene varer, uden brug af unødvendige tilsætningsstoffer. Denne rullepøse har derfor den samme farve som hvis du selv pressede og kogte den hjemme i køkkenet.

Mange muligheder med økologisk rullepølse

Rullepølse er er en klassiker inden for pålæg. Den kan serveres med rigtig meget forskelligt tilbehør, her kan nævnes: rå løg og sky, italiensk salat, mayonnaise og syltede agurker og et blad salat for den flotte farve.

Sådan har vi pakket produktet:

Køb den størrelse du ønsker. vi har pakket og skåret vores rullepølse i størrelserne 250-600 gram i 50 grams intervaller

Flere muligheder på webgrisen.dk

Lav din egen hjemmelavede rullepølse. Her kan du klikke for at finde vores økologiske slag til rullepølse.

Vi har mange andre muligheder inden for pålæg i vores delikatesse, se hele afdelingen her hvor vi også har en variant med persille.

Opskrifter

På WebGrisen arbejder vi løbende med at lave opskrifter til vores produkter – Se vores opskriftsarkiv her. Ønsker du at lave din egen hjemmelavede rullepølse, kan du købe et slag til rullepølse. Dette er en herligt proces at lave sin egen rullepølse:  du skal bruge en saltlage, en rulepølsepresser og løg og friskkværnet peber.

Specielle ønsker

Ønsker du en anden mængde eller har et andet ønske, send os gerne en mail webgrisen@webgrisen.dk eller ring 81444024, vi står klar til at hjælpe (mandag, tirsdag og torsdag 8-16 og onsdag og fredag 8-18)

Yderligere information

Størrelse

200-249 gram, 250-299 gram, 300-349 gram, 300-350 gram, 350-399 gram, 400-449 gram, 450-499 gram, 500-549 gram, 550-600 gram

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Økologisk rullepølse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...