Økologisk spegepølse med hvidløg

kr. 98,00kr. 109,00

Spegepølsen sælges i størrelse med en vægt på 300-400 gram pr stk.

Beskrivelse

Økologisk spegepølse med hvidløg

Økologisk spegepølse med hvidløg. Er man til hvidløg vil denne spegepølse hurtigt blive en favorit.

Muligheder med økologisk spegepølse med hvidløg

Den indgår som et naturligt element på ethvert frokostbord eller i madkassen for dem der kan lide det smager af noget. Den er fantastisk på en skive rugbrød eller franskbrød med eller uden en skive rå løg på.

Vi har også prøvet at lade den indgå som kødet i en sandwich, med mayonnaise, salat, syltede agurker, tomater og mild dressing (har prøvet både chili og hvidløgsdressing).

Laktose og glutenfri

I valgte af økologiske krydderier og andre ingredienser er der taget forbehold for allergener og alle vores spegepølser er uden gluten og laktose, se flere produkter der er glutenfri her og laktosefri her

Sådan har vi pakket økologisk spegepølse med hvidløg:

Spegepølsen sælges i størrelser af 300-400g

Flere muligheder på webgrisen.dk

Vi har rigtig mange muligheder i vores delikatesseafdeling, f.eks. forskellige økologiske spegepølser, økologisk rullepølse og patéer. Se dem alle her – Webgrisens delikatesser. Her finder du også de gårdbutikker som sælger af vores produkter. Måske der er en nær dig.

Find opskrifter:

På WebGrisen arbejder vi løbende med at lave nye og spændende opskrifter til vores produkter – Se vores opskriftsarkiv her

Denne spegepølse anbefalers på pålægsbordet, med i madpakken, i sandwich eller som snack pølse til en lækker tapas anretning.

Kontakt os gerne

Har du spørgsmål eller andre forespørgsler er du velkommen til at kontakte WebGrisen på mail webgrisen@webgrisen.dk eller på telefon 81 44 40 24 (mandag-tirsdag og torsdag 8-16, onsdag og fredag 8-18). Vi står klar til at hjælpe. Skulle du komme forbi området er du også velkommen til at komme og se på vores grise som går uden på marken året rundt. Disse finder du på adressen: Holmgårdsvej 15, 9320 Hjallerup.

 

Yderligere information

Størrelse

1 stk., 2 stk., 300-349 gram, 350-400 gram

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Økologisk spegepølse med hvidløg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *