Torsk

DKK 88,00

4 Stk Torske filet min. 400 gram.

Tilberedning:
Kødet er hvidt og saftigt. Det sælges fersk, frosset eller saltet/tørret. Rogn og lever anvendes kogt, røget og som konserves. De fleste torskefisk kan tilberedes og udnyttes på samme måde.

995 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Ernæring og sundhed:
Torsken er en mager fisk. Den er særligt rig på jod og selen. Torskens lever er meget fedtholdig og rig på de sunde enkeltumættede samt flerumættede fedtsyrer, n-3 fedtsyrer, som også kaldes omega-3 fedtsyrer. N-3 fedtsyrer er livsnødvendige for os mennesker og skal derfor være til stede i små mængder i vores kost. Torskeleveren har et meget højt indhold af A-, D-, E- og B12-vitamin.

Torskerogn hører til kategorien halvfed fisk, der indeholder sunde enkeltumættede samt flerumættede fedtsyrer, n-3 fedtsyrer, som også kaldes omega-3 fedtsyrer. Torskerogn er særligt rig på jod og har et højt indhold af D-, E- og B12-vitamin.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Torsk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *